contacte
 
Centrul de Formare Profesionala Media Pro
  Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare Media PRO Centrul de Formare Profesionala Media Pro
 
Centrul de Formare Profesionala Media Pro Centrul de Formare Profesionala Media Pro este unicul furnizor de formare profesionala in domeniul media si domenii conexe acestuia.

Incepand cu luna octombrie 2006, Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare Media Pro din care face parte Centrul de Formare Profesionala Media Pro este membru al Comitetului Sectorial Media din Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Centrul de Formare Profesionala Media Pro a fost infiintat in noiembrie 2006 si este axat pe organizarea de cursuri de training si, respectiv, evaluare si certificare a competentelor profesionale pe domeniul media.

Centrul de Formare Profesionala Media Pro dezvolta potentialul resurselor umane din sectorul media prin promovarea abordarilor inovative si a instrumentelor de evaluare actuale. Noi derulam strategia Uniunii Europene Ón domeniul formarii profesionale continue a adultilor, potrivit careia din 2010 este necesara certificarea oricarei ocupatii profesionale.

Evaluatorii si formatorii Centrul de Formare Profesionala Media Pro sunt atat profesori universitari titulari ai Universitatii Media, cat si profesionisti ai Media Pro.

Dintre acestia fac parte Elena Lasconi ( ProTV ), Oana Maiuga ( ProTV ), Ovidiu Druga ( Universitatea Media ), Gabriel Cretean ( ProTV ).

Program:
Curs de Formare Profesionala Reporter
Curs de Formare Profesionala Operator Imagine

Contact:
Centrul de Formare Profesional Media Pro
Str Jean Louis Calderon nr 33, et 2
Bucuresti, sector 2†
tel: ††† ††† ††† 021 310.37.94 (95) int. 31
fax:††††††††††† 021 312.49.15†
††††

  despre FEDM | Universitatea Media | Institutul PRO | CSIS | InfoPolitic.ro | CFPM
© FEDM, 2006