contacte
 
Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPRO
  Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPRO Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPRO
 
Noi...

...Cream un cadru de cunoastere, cercetare si dezvoltare, ca baza a proiectelor de modernizare sociala din Romania.

...Oferim public analizele si cercetarile noastre, pe subiecte de interes general, din zona politica si sociala.

...Actionam atat ca voce publica, dar si ca structura de analiza si consultanta pe probleme politice si de comunicare, pe baza unei solide expertize.

Ce ne face unici

FEDM este singura structura cu caracter academic atasata unui concern mediatic din Romania. Ea ofera, prin cercetare si proiecte de invatamant, o credibilitate superioara demersurilor de informare si educare a populatiei Romaniei, aflata in plin proces de democratizare.

Intentia pe care ne-am asumat-o este de a consolida un nucleu de valoare atat academica, dar si civica. Vrem sa fim lideri in gandire si inovatie si sa oferim mereu oportunitati de dezvoltare tuturor celor care lucreaza alaturi de noi.

Misiunea FEDM

Credem ca Romania parcurge o perioada in care e necesar sa isi consolideze valori autentice, menite ulterior a fi aparate si conservate.

FEDM vrea sa contribuie, prin toate proiectele sale, la accelerarea proceselor de modernizare din Romania, o tara in care libertatea, sansele, prosperitatea si societatea civila sa se impuna.

Valori FEDM

Noi credem ca valorile fundamentale pe care Romania ar trebui sa se bazeze sunt cele care au facut posibila impunerea democratiei in Europa Occidentala si in Statele Unite ale Americii. Credem in libertatea individuala, in libera initiativa, in controlul guvernamantului si in consolidarea securitatii nationale. Noi vrem ca Romania sa fie o tara sigura si prospera; in care exista egalitate de sanse (in educatie, in sanatate, in asigurari sociale, in dezvoltare); in care sistemul de impozite este unul corect, simplu, echitabil si usor de inteles de toti romanii; in care fiecare se poate afirma pe baza talentului si abilitatilor pe care le detine; in care statul se limiteaza la functiile sale de baza, isi accepta limitele si nu se comporta discriminator.

Viziunea FEDM

Proiectele pe care le propunem pornesc de la aceste valori si au ca obiectiv concretizarea lor efectiva.

Echipa noastra de specialisti, cu ani de experienta in cercetare, consultanta si implicare in viata politica din Romania, genereaza mai mult decat simple produse de analiza sau de cercetare. Noi oferim solutii si ulterior incercam sa le impunem societatii civile, mediului politic, mass-media si intregii opinii publice.

  despre FEDM | Universitatea Media | Institutul PRO | CSIS | InfoPolitic.ro | CFPM
FEDM, 2006